Vlamp & Friends x HFC

Livemuziek in de Spiegeltent

Het vernieuwde Burg. van Grunsvenplein voor Theater Heerlen is gedurende het hele festival het bruisende hart van Cultura Nova. De plek voor ontmoeting tussen publiek en artiesten, verrassende performances, leuke kindervoorstellingen en elke dag een nieuwe band die je gratis ziet in de Spiegeltent. Loop eens binnen, ontdek, en laat je zintuigen prikkelen door Vlamp & Friends x HFC

Een dikke show met een hiphop & funk state of mind. VLAMP x HFC is een ‘playground’ waar muzikanten en dansers op elkaar reageren en elkaar uitdagen. De breakers van HFC dansen niet alleen op de muziek van VLAMP, zij sturen de muzikanten ook aan en andersom. Dit leidt tot één grote interactieve improvisatie waarin beide disciplines in elkaar verstrikt raken, zoals alleen gewaagde dansmoves je dat kunnen laten doen. VLAMP x HFC legt de lat hoog en springt er overheen óf kruipt er lachend onder door.

De programmering van de Spiegeltentconcerten is een samenwerking tussen Cultura Nova, Parkstad Limburg Theaters en poppodium NIEUWE NOR.