Roda da Holanda

Livemuziek in de Spiegeltent

Het vernieuwde Burg. van Grunsvenplein voor Theater Heerlen is gedurende het hele festival het bruisende hart van Cultura Nova. De plek voor ontmoeting tussen publiek en artiesten, verrassende performances, leuke kindervoorstellingen en elke dag een nieuwe band die je gratis ziet in de Spiegeltent. Loop eens binnen, ontdek, en laat je zintuigen prikkelen door Roda da Holanda!

Roda da Holanda staat voor Braziliaanse samba, dansen en connectie maken met de muziek en elkaar. De muzikanten zitten rondom een tafel, jij staat erbij samen met al die anderen die zijn afgekomen op de opzwepende ritmes en melancholische klanken. Te midden van de dansende, lachende, zingende en klappende menigte zit er maar één ding op: meedoen! Toen Roda da Holanda vijf jaar geleden met dit unieke live-concept begon, had de band nooit durven dromen van wat het nu is; een onweerstaanbaar feest met een geweldig enthousiast publiek dat alsmaar blijft groeien. Het dak gaat er van af…

De programmering van de Spiegeltentconcerten is een samenwerking tussen Cultura Nova, Parkstad Limburg Theaters en poppodium NIEUWE NOR.