ORGANISMO

Maraña (DE)

ORGANISMO is een multidisciplinaire zintuiglijke performance. Een mix van kunstinstallatie, hedendaags circus, objecttheater en live muziek, gebaseerd op een wollen scenografie, gehaakt door de Chileense regisseur. De kleuren, materialen, sensaties en geluiden voeren het publiek mee in een caleidoscopische, meeslepende wereld. Een collectieve dynamiek blaast de kunstinstallatie op multidimensionale wijze leven in en weeft een wezen uit draden, ledematen en lichamen. Een zee van beweging en live muziek vloeit samen om dit organisme elektronisch en percussief te animeren, waarbij fysieke precisie en blind vertrouwen de zeven performers verstrengelen.

ORGANISMO, door het Berlijnse gezelschap Maraña, is de belichaamde herinnering aan de collectieve adem en de samenwerking in het deel uitmaken van iets dat groter is dan wij, een gedeeld wij.

“Een voorstelling die je zeker nog niet eerder hebt gezien – een avond die moeilijk te beschrijven is en daarom gewoon niet gemist mag worden.” – Stormaner Tagblatt