4feet9 LIVE @ Romeins Kwartier Heerlen

4feet9

4feet9 gaat voor het eerst live en jij kunt erbij zijn!

Het project 4feet9 heeft zich tijdens de coronapandemie ontwikkeld tot een serieus platform voor liefhebbers van elektronische muziek in Parkstad. Voor, door en met jongeren. 4feet9 verbindt getalenteerde artiesten aan exceptionele locaties en buitengewoon publiek. Met dat publiek gaan ze op 3 september tijdens Cultura Nova voor het eerst kennismaken. 4feet9 is intussen bekend om de prachtige online-producties op YouTube, maar nu realiseren ze de eerste productie waar jij live bij kunt zijn. Dus wil je dansen op een bijzondere plek in hartje Heerlen, te midden van indrukwekkende archeologie? Een unieke ervaring beleven, anders dan je gewend bent? Kijk dan voor meer informatie en tickets op www.facebook.com/4feet9.

Voorafgaand aan de live experience exposeert 4feet9 zijn verhaal in de Stadsgalerij van Heerlen. Centraal tijdens deze expositie staat het thema: ‘verbinden in een tijd van afstand’. De beperkingen rondom corona, afstand houden, gesloten deuren, hebben 4feet9 doen ontstaan. Beperkingen eisen creativiteit, daarom is 4feet9 verbinding gaan zoeken. Dat heeft geleid tot wat ze vandaag de dag zijn. Dit verhaal vertellen ze in een complete expositie met uniek beeldmateriaal.

De expositie is gratis te bezoeken van 29 augustus tot 2 september. Meer informatie en openingstijden via: www.4feet9.nl.