Discovery Museum @ Stadmaakweek

Discovery Museum

Voor nieuwsgierige mensen van alle leeftijden. 

Discovery Museum (voorheen Columbus, Cube en Continium) is het grootste museum voor wetenschap en technologie in Zuid-Nederland. Een ideaal dagje uit voor iedereen die nieuwsgierig is!  

Op woensdag 31 augustus zijn we aanwezig tijdens de Stadmaakweek op Cultura Nova. We nemen onze Proefjeskar mee! Vanuit deze (ijsco)kar laat een ‘professor’ je aan de hand van een aantal spectaculaire proefjes zien, hoe bepaalde stoffen werken. En je kunt meedoen aan een leuke bouwactiviteit waarmee je kans maakt op entreetickets voor Discovery Museum!  

Discovery Museum herbergt een grote diversiteit aan activiteiten: naast interactieve (wetenschaps)exposities, adembenemende en unieke films (bijvoorbeeld met een unieke kijk op de aarde), tentoonstellingen over innovatieve producten en design en hands-on workshops, bieden we ook creatieve labruimtes waar je zelf – of met begeleiding – aan de slag kunt gaan. Hier heb je niet alleen een dag plezier maar word je ook een ervaring rijker over hoe we samen onze wereld mooier kunnen maken. We zien je graag!