De Natuurlijke Gids

PANDA collectief

Neem je wandelschoenen mee en ga met PANDA (en Yugo) op avontuur!  

Inmiddels is er geen twijfel meer aan: ons klimaat verandert. De boodschap “dat de wereld in brand staat” wordt keer op keer verkondigd, als een soort paniekmantra van de 21e eeuw. “We moeten NU iets doen om de Natuur te redden!” Merlijn Huntjens en Nina Willems van PANDA vragen zich echter steeds vaker af, wat is dat eigenlijk, ‘de Natuur’? En wie zijn wij dat we haar kunnen redden? 

Om daarachter te komen, ontwikkelde PANDA De Natuurlijke Gids. Nee geen boekje, maar een heuse app met de naam ‘Yugo’. Yugo wordt in alle vroegte op zondagochtend 28 augustus tijdens Cultura Nova gelanceerd. Daarna trekken we de Natuur in, om die te ontdekken, te bevragen en ons er hopelijk opnieuw mee te kunnen verbinden. Of erin te verdwalen, natuurlijk…. 

Na de wandeling wacht je een heerlijk ontbijtje bij De Twee Gezusters!  

Neem voor de wandeling je (opgeladen) smartphone en oordopjes/koptelefoon mee.

De Natuurlijke Gids is gemaakt in coproductie met VIA ZUID. Samen met partners als Cultura Nova biedt VIA ZUID talentvolle makers de kans de wereld te verrassen en verrijken met hun voorstellingen en projecten. Meer info over VIA ZUID en de makers vind je op www.viazuid.com.