Borokov Borokov (BE)

Livemuziek in de Spiegeltent

Het vernieuwde Burg. van Grunsvenplein voor Theater Heerlen is gedurende het hele festival het bruisende hart van Cultura Nova. De plek voor ontmoeting tussen publiek en artiesten, verrassende performances, leuke kindervoorstellingen en elke dag een nieuwe band die je gratis ziet in de Spiegeltent. Loop eens binnen, ontdek, en laat je zintuigen prikkelen door Borokov Borokov!

Is Borokov Borokov een grap of niet? Dat is misschien niet eens een vraag maar eerder een constatering. Als je klaar bent voor een potje al dan niet ironisch absurdisme zit je goed bij dit Antwerpse trio. Hun muziek weerspiegelt op griezelige wijze het poplandschap, de teksten zijn vaak vlijmscherp en hun aanpak is op zijn minst gezegd fascinerend.
Ontdek dat vooral in levende lijve; dat wil zeggen: laat ze je op een podium overrompelen. Over hun laatste album met als titel
De Verkeerde Fout (wat een titel!) schreef webzine Dansende Beren: Dit is het perfecte popalbum voor wie liever één oog dichthoudt en vervolgens zijn middelvinger in de lucht werpt.”

De programmering van de Spiegeltentconcerten is een samenwerking tussen Cultura Nova, Parkstad Limburg Theaters en poppodium NIEUWE NOR.