Amber Broos

4feet9

Een avond vol energie en opzwepende techno.

4feet9 is terug en exclusiever dan ooit! Op vrijdag 6 september staat de Belgische techno-dj Amber Broos met een eenmalige set in een van Europa’s oudste en best bewaarde plekken voor een intiem feestje: Kasteel Hoensbroek.

Terwijl het zonnetje wegzakt en the golden hour haar magie laat werken, stapt Amber Broos de geschiedenis van Nederland in voor een exclusieve set op 650 jaar oud grondgebied. Na optredens op Tomorrowland, Pukkelpop, Free Your Mind, Awakenings en Ushuaïa, wordt haar set midden in Hoensbroek een minstens zo unieke ervaring. Bereid je voor op een avond vol energie, opzwepende techno en een sfeer die je meevoert naar ongekende hoogte!  

Through Music We Connect
4feet9 organiseert feesten op ongebruikelijke locaties: o.a. in zandgroeves, kloosters, musea en kastelen. Dat Amber Broos, wiens naam vaak in een adem genoemd wordt met Charlotte de Witte, tijdens Cultura Nova draait is een buitenkans! Amber geldt als één van de grootste techno-talenten van dit moment. Dit jaar tourt ze door Azië en staat ze onder meer op Tomorrowland en Rock Werchter. Grote podia dus. Buiten al dat moois is ze wekelijks te beluisteren op StuBru met haar eigen radioshow UNTZ.

Tip!
Wil je erbij zijn? Koop je ticket dan snel! We kunnen door de unieke locatie en setting maar een beperkt aantal bezoekers toelaten.