Eerste zeven voorstellingen Cultura Nova 2022 in de verkoop! 


Opvallende mix van disciplines met veel internationale topgezelschappen

Van vrijdag 26 augustus t/m zondag 4 september vindt in Heerlen de 31ste editie plaats van zomerfestival Cultura Nova. Het programma staat weer bol van activiteiten zowel in het theater als op het festivalplein en op diverse locaties in Heerlen en in Parkstad. Het festival is met 300 voorstellingen, concerten en andere presentaties in een mix van disciplines – variërend van muziek, theater, dans, circus en acrobatiek tot film en beeldende kunst – veelbelovend. Het volledige programma wordt in juni bekend gemaakt. Van een zevental voorstellingen start vrijdag 6 mei om 11.00 uur de voorverkoop. 

Machine de Cirque uit Canada presenteert een knotsgekke, vrolijke circusvoorstelling voor jong en oud met veel muziek en komische stunts. Gravity & other Myths uit Australië gaat voorbij de grenzen van het circus met hun indrukwekkende voorstelling ‘Backbone’. Yoann Bourgeois presenteert met zijn Franse gezelschap een circus-dansvoorstelling op een enorme schommel waarmee ze gevaarlijke en haast onmogelijke toeren uithalen. Het uit Spanje afkomstige betoverende dansgezelschap Aracaladanza heeft haar Nederlandse première met de familievoorstelling LOOP.

De Belgische popgroep K’s Choice maakt een nieuwe start met live-optredens en doet als enige concert in Nederland Cultura Nova aan en Willem de Bruin (bekend van de Opposites) presenteert in de openlucht bij het Aambos zijn theatervoorstelling ‘Spuug van God’, waarin hij op zoek gaat naar wie hij is. Met een vader geboren op Curaçao en een moeder uit Amsterdam voelde hij zich nooit helemaal Nederlander en ook nooit helemaal Antiliaan. Maar… wie is hij dan wel? 

Poppodium De Nieuwe Nor presenteert tijdens Cultura Nova een dubbelconcert van Die Krupps uit Duitsland en Front Line Assembly uit Canada. 

Klik hier voor meer informatie en tickets.

Laatste nieuws

Vriend worden

Draagt u het festival een warm hart toe en wilt u het festival ondersteunen? Word dan nu voor een jaarlijkse bijdrage van €35,- vriend van Cultura Nova! Het bedrag wordt besteed aan duurzame investeringen voor het festival.

Voordelen:
* 10% korting op alle festivalvoorstellingen
* Een gratis voorstelling per jaar
* Cultura Nova Gadget
Daarnaast wordt u op de hoogte gehouden over het festival. U ontvangt automatisch de festivalbrochure.

Meld u nu aan en geniet van alle voordelen.

Nieuwsbrief

WhatsApp Image 2022-02-11 at 18.00.47

Blijf op de hoogte! Schrijf je in voor de Cultura Nova nieuwsbrief.

Social nieuws

Accepteer cookies om deze inhoud te zien.
Accepteer cookies om deze inhoud te zien.

Met de Europese steun van

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.