Zakelijke vrienden

De Cultura Nova Club van 100 is een nieuw initiatief: Een plek waar u het nuttige met het aangename kan combineren, in een culturele ambiance. Even geen ‘business as usual’, maar prettig zakendoen in een ongedwongen festivalsfeer!

U laat als Club van 100 lid zien een maatschappelijk betrokken ondernemer te zijn in uw eigen regio. Voor een jaarlijkse vaste bijdrage krijgt u als lid van deze club een aantal gebruikelijke voordelen maar ook verrassende ‘a la carte’-mogelijkheden en betrokkenheid bij de doorontwikkeling van het festival.

Voor meer informatie over de Club van 100 van Cultura Nova kunt u contact opnemen met Nina Scholtens via Clubvan100@culturanova.nl 

Leden van de Club van 100

Leden Club van 100 Tibert Lagarde, Hans Fiering, Bertie Bisschops en Monique Bovens vertellen over Cultura Nova en hun lidmaatschap

Vitale medewerkers en artiesten door Zen-Fire

Ellen Meijers, de eigenaar van Zen-Fire, is een van de sponsors van Cultura Nova. Samen met haar medewerkers verzorgt ze sinds Cultura Nova 2015 stoelmassages. Artiesten en medewerkers hebben bij Zen-Fire een ontspannend moment tijdens de gezellige drukte van het festival. Vaste medewerkers weten de stoelmassages goed te vinden. Ook het Belgische gezelschap Laika is niet alleen vaste gast van Cultura Nova, maar ook van Zen-Fire. Als nodig springt Ellen Meijers en haar team in om artiesten gezond te houden voorafgaand of na afloop van een optreden in Theater Heerlen. Vitale artiesten en medewerkers zijn onmisbaar om Cultura Nova tot een succes te maken.

***

Limburg in samenwerking met de organisatoren van het festival. Het is een club waar mensen uit het bedrijfsleven elkaar ontmoeten, in een culturele ambiance. Even geen ‘business as usual’, maar prettig netwerken in een ongedwongen festivalsfeer.

Eén van de leden van de Club van 100 is Monique Bovens van Berden Grandissimo. Topcollecties van bekende modehuizen, gedegen mode advies en gezelligheid voor kleding met een maatje meer; daar staat Grandissimo voor. Collecties van uitsluitend bekende kwaliteitsmerken, want kwaliteit is waar Monique Bovens en haar team voor staan.

Monique Bovens van Berden Grandissimo: “Voor mij als ondernemer betekent Cultura Nova een culturele beleving van ongekend niveau voor de stad Heerlen met grote aantrekkingskracht voor de regio.”

Het tiendaags festival Cultura Nova is mogelijk dankzij kaartverkoop, sponsorinkomsten, regionale en provinciale subsidies, landelijke fondsen en overige inkomsten. Meer dan 40% van de uitgaven die het festival doet, worden direct in Heerlen en de regio Parkstad besteed. De economische ‘spin off’ van Cultura Nova overtreft vele malen het budget van het festival en is van niet te onderschatten waarde voor de vitaliteit van de regio.